Verksamhetschef Radiologiska kliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Verksamhetschef Radiologiska kliniken. Välkommen med din ansökan senast den 18 september.

Vi erbjuder

Som verksamhetschef har du ansvar för att leda, planera och utveckla verksamheten. De yttre ramarna för uppdraget är att verksamheten bedrivs enligt fastställd verksamhetsplan och inom budgetram samt enligt lagstiftning och avtalsreglering. Därutöver kan det tillkomma uppdrag som är specifika för verksamheten.
Vi är ett kvalitetsmedvetet sjukhus som tror på att vi kan göra lite bättre varje dag - varför vi bedriver förbättringsarbeten på bred front. Våra framgångar har prisats både nationellt och internationellt. Vi erbjuder en stimulerande miljö och ett stort kollegium för din personliga utveckling. Satsar du på oss, satsar vi på dig!

Vi söker

Vi söker en radiolog eller en person med annan relevant yrkesbakgrund och utbildning som har en stark drivkraft att vilja utveckla och leda kliniken mot högsta kvalitet. En person som är tydlig, trygg och transparent med god kommunikativ förmåga. Att vara mål- och resultatinriktad i arbetet är för oss en självklarhet. Tidigare erfarenheter som chef är meriterade.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:74 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-09-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.