Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Verksamhetscontroller

Verksamhetscontroller

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Verksamhetscontroller. Välkommen med din ansökan senast den 27 juni.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Verksamhetscontroller
till Västerviks Sjukhus och Oskarshamns sjukhus

Ekonomienheten består av 4 controllers och en ekonomichef som ingår i sjukhusets ledningsstab tillsammans med enheterna för personal och verksamhetsutveckling.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vad ska du göra?

Som verksamhetscontroller erbjuder vi dig ett omväxlande och kvalificerat arbete i en spännande miljö på de båda sjukhusen. Du arbetar nära verksamheterna med att stödja sjukhusens chefer i såväl strategiska, konsultativa som operativa frågor. Du arbetar bland annat med uppföljning och analyser av vårdproduktion och ekonomi, framtagande och utveckling av nyckeltal. Du är också drivande i att utveckla effektiva processer för styrning och uppföljning av resurser och aktiviteter.
I rollen ingår även att arbeta med budget, prognoser och övriga ekonomiska frågor i de verksamheter du jobbar mot. Du blir en del i en engagerad arbetsgrupp och du ges även möjlighet att ingå i nätverk över hela länet inom olika områden.

Kvalifikationer

Vad söker vi?

Vi söker dig som minst har en högskoleexamen, gärna med inriktning ekonomi, eller annan motsvarande utbildning, samt några års erfarenhet inom området. Vi behöver en person som har ett genuint intresse av offentlig verksamhet, gärna med inriktning vård. Du har erfarenhet av att verka i stora organisationer och av att medverka i och driva förändringsprocesser. Vi ser gärna att du har särskilt intresse för IT- och/eller statistikfrågor. Som person är du bra på samarbeta men kan även arbeta självständigt. Du gillar att ta initiativ och är nyfiken på nya lösningar och arbetssätt. Vidare har du en pedagogisk ådra och kan sammanfatta och förmedla såväl ekonomiska som övriga frågor på ett enkelt och tydligt sätt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker en ansvarstagande, initiativrik och handlingskraftig person med stor analytisk förmåga. Du är nyfiken och vill och kan bidra till den ständiga förbättringen av verksamheten vid sjukhusen. Vidare tror vi att du är positiv, kommunikativ och trygg i din personlighet.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:66 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-06-27 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.