Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Verksamhetsutvecklare Primärvårdsförvaltningen

Verksamhetsutvecklare Primärvårdsförvaltningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Verksamhetsutvecklare Primärvårdsförvaltningen. Välkommen med din ansökan senast den 15 april.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Primärvårdsförvaltningen söker en verksamhetsutvecklare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare kommer du arbeta med att utveckla primärvårdsförvaltningens flöden och processer för att höja patientsäkerheten, öka tillgängligheten och förbättra kvalitetsarbetet. En viktig del i arbetet kommer att bli utvecklingen av eHälsotjänster.

Förutom att kvalitetssäkra och utveckla förvaltningens arbetssätt och metoder kommer du vara aktiv i arbetet med interna fortbildningsinsatser.

Tillsammans med uppdragsgivare kommer du även planera, genomföra, stötta och utvärdera olika förändrings- och utvecklingsarbeten. Rollen innebär mycket varierande arbetsuppgifter och du kommer samverka med landstingets övriga verksamhetsutvecklare, samt ingå i förvaltningens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

-Du har kvalificerad högskoleutbildning med inriktning mot hälso- och sjukvård/beteendevetenskap och/eller verksamhetsutveckling.
-Det är meriterande om du har kunskaper inom hälso- och sjukvårdens verksamhetsområde, praktisk och teoretisk kompetens gällande förbättringsarbete, erfarenhet som ledare samt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
-Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Som person är du positiv samt resultat- och serviceinriktad. Du är utåtriktad och har förmågan att engagera andra. Det är viktigt att du är noggrann, van att arbeta självständigt men också lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:29 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-04-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.