Verksamhetsutvecklare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Verksamhetsutvecklare. Välkommen med din ansökan senast den 28 maj.

Vi erbjuder

Vi söker dig som har stort engagemang och erfarenhet av processutveckling och förbättringsarbete och som både kan leda projekt, samordna uppdrag och fungera som förbättringsledare. Du kommer att arbeta konsultativt med att stötta kärnverksamheten att driva ett såväl kortsiktigt som långsiktigt utvecklingsarbete utifrån ett helhetsperspektiv och med patienten i fokus.

Utveckling och kvalitetssäkring av arbetssätt och metoder ingår i ditt uppdrag, liksom att samarbeta med andra verksamhetsutvecklare, ekonomer och HR-konsulter. Med din kompetens som verksamhetsutvecklare gör du processkartläggningar, analyserar flöden, hittar förbättringspotential, genomför, dokumenterar och följer upp. Arbetsuppgifterna innebär samverkan på olika nivåer inom landstinget samt förmåga att kommunicera på ett pedagogiskt och tydligt sätt.

Vi söker

Du har kunskap och erfarenhet av verksamhetsutveckling och förbättringsprojekt. Du har erfarenhet av att arbeta med kartläggningn och analys av flöden samt har tidigare varit drivande i förändringsarbeten. Det är positivt om du har erfarenhet av arbete från vårdverksamhet. Du har en akademisk examen kopplat till verksamhetsutveckling och/eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Som person är du självgående, strukturerad, kommunikativ och lyhörd inför verksamhetens behov. Du har god planeringsförmåga samtidigt som du är flexibel, drivande och levererar resultat. Du har en god analytisk förmåga och väger samman olika aspekter såsom kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö i dina analyser och arbetssätt. Det är naturligt för dig att bidra till ett gott samarbete och upprätthålla goda relationer. Eftersom vårt arbete ständigt utvecklas är det viktigt att du ser möjligheter och har en positiv inställning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Urvalet sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vill du arbeta med oss och utveckla länssjukhuset för att möta framtidens vårdbehov?

Enheten för Ekonomi och Utveckling vid länssjukhuset i Kalmar ingår i sjukhuschefens stab och består av controllers och verksamhetsutvecklare, patientsäkerhetssamordnare och chefssekreterare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:60 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Heltid Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-05-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.