Verksamhetschef

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Verksamhetschef. Välkommen med din ansökan senast den 10 april.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Habiliteringen i södra Kalmar län är en basenhet med flera verksamhetsområden och brett uppdrag. Vi arbetar med habilitering för barn och vuxna med funktionsnedsättningar och deras anhöriga samt med arbetsterapi och fysioterapi inom vuxenpsykiatrisk rehabilitering. Vi har även en tolkcentral som arbetar med döva och personer med dövblindhet, ett kurscentra med egenvårdsstöd till patienter med långvarig ohälsa, och ett gästhem.

Vi är runt 60 personer som arbetar tvärprofessionellt. Vi är lokaliserade på Länssjukhuset i Kalmar men arbetar för hela södra Kalmar län.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som delar landstingets värdegrund om ett öppet, engagerat och kunnigt chef- och medarbetarskap. Du är resultatinriktad med ett helhetsperspektiv på hälso- och sjukvård och strävar efter god användning av vårdresurser med patienten i fokus. Du har det samlade ansvaret för habiliteringens verksamhet, personal och ekonomi och är direkt underställd sjukhuschefen.

Som verksamhetschef på länssjukhuset är du ledare i en kunskapsorienterad organisation i ständig förändring. Landstinget satsar på ständiga förbättringar och som chef ansvarar du för att bedriva ett kontinuerligt förbättringsarbete i samarbete med kliniska företrädare.

Som ledare har du förmåga att skapa god kultur, samarbete och förtroendefulla relationer. Du kan på ett tydligt sätt implementera och kommunicera verksamhetens vision, mål och resultat med berörda.

Kvalifikationer

Du har en för tjänsten relevant akademisk examen. Har du dessutom utbildning inom ledarskap är det meriterande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av habiliteringens verksamhetsområde samt kunskaper i landstingets organisation. Du bör ha erfarenhet av chefskap och gärna över större personalgrupp.

Som person är du tydlig och en god kommunikatör som kan föra fram visioner, mål och resultat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Uppdraget som verksamhetschef är tidsbegränsat och vi erbjuder en tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:41 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Visstid m grundtj Anställningstid:Uppdraget som verksamhetschef är tidsbegränsat och vi erbjuder en tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession. Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2016-04-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.