Vikarierande kliniksamordnare till Folktandvården i Lindsdal

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Vikarierande kliniksamordnare till Folktandvården i Lindsdal. Välkommen med din ansökan senast den 14 maj.

Vi erbjuder

Som kliniksamordnare är du underställd klinikchefen och ska vara dennes ledningsstöd. Din roll är att stötta klinikchefen i det administrativa arbetet på kliniken vilket bland annat innebär personaladministration/planering, rapportering, schemaläggning och systemförvaltning. Du fungerar som arbetsgivarrepresentant och medverkar i förändrings- och kvalitetsarbeten tillsammans med klinikchefen. Förutom den administrativa delen i tjänsten kommer du att arbeta kliniskt med patientarbete eller i receptionen.

Vi söker

Du som söker är utbildad inom tandvården och har administrativ erfarenhet av att planera och fördela arbete. Du har god organisatorisk förmåga, är ansvarsfull och serviceinriktad. Du är entusiasmerande och har en förmåga att motivera och stimulera andra till framgång och en god kommunikativ förmåga. Laganda och lagarbete är viktigt för dig och du har ett respektfull bemötande. Vi ser också att du har stor förmåga till eget ansvar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi håller med relevant utbildning och introduktion för ditt uppdrag.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Folktandvården Lindsdal ligger ca 8 km norr om centrala Kalmar med pendlingsavstånd och bra bussförbindelser från Kalmar. Kliniken är nyrenoverad och ligger i Lindsdals centrum i anslutning med hälsocentral, BHV och apotek samt med närhet till butik, gym, frisör, bibliotek mm. Här är vi 13 medarbetare som tillsammans arbetar för att utveckla verksamheten och vi söker nu en kliniksamordnare på vikariat under ca 1 år med möjlighet till förlängning.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:26 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-05-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.