Håll balansen - en föreläsning innan Världens Barnloppet

Nyhet 2015-08-28

I samband med Världens Barnloppet den 19 september erbjuder Smålandsidrotten och Landstinget i Kalmar län föreläsningen "Håll balansen!"

Kom och inspireras av Ika Lönn, universitetsadjunkt inom idrottsvetenskap, som ger en föreläsning om den egna hälsokompetensen och om att hitta sin balans mellan aktivitet och vila - att leva väl och må bra.

Ika Löhn har utbildat inom hälsa, levnadsvanor och förändring i många år. Hon tycker själv om att röra på sig och prova nya aktiviteter, är bra på att unna sig livets goda och vilar gärna.

När: Lördag 19 september kl. 9.30-10.30
Var: Guldfågeln Arena i Kalmar
Öppen för alla. Ingen föranmälan behövs.

Hela inbjudan

Världens barnloppet - loppet för alla
Tillsammans med P4 Kalmar, Högby IF och Kalmar FF arrangerar Landstinget i Kalmar län, för andra året i rad, Världens Barnloppet på 4,5 km med målgång inne på Guldfågeln Arena i Kalmar. I fjol deltog 1 800 deltagare från hela Kalmar län. Hela 180 000 kr samlades in till radohjälpens insamling för Världens Barn.

Anmäl dig och res fritt med KLT
Häng med så rör vi på oss tillsammans! För din egen hälsa men också för en god sak. Med anmälningsbekräftelsen reser du fritt med KLT till och från loppet. Kom igång och anmäl dig senast den 14 september varldensbarnloppet.se

Världens Barnloppet är en del i landstingets Kom igång-satsning, där aktiviteter genomförts i Västervik, Oskarshamn, Mönsterås. Senare i höst genomförs Kom igång även i Hultsfred. Satsningen sker i samverkan med flera andra aktörer som P4 Kalmar, Smålandsidrotten, Friskis & Svettis och det lokala föreningslivet.