Inspiration via föreläsningen "Energikick!"

Nyhet 2016-10-05

I samband med Världens Barnloppet den 8 oktober erbjuder Smålandsidrotten och Landstinget i Kalmar län föreläsningen "Energikick!"

Kom till en energigivande föreläsning med inspiratören Jim Thuresson. Jim är idrottslärare, före detta förbundskapten i basket och rådgivare i näringslivet och kallad en av Sveriges bästa talare.

Förläsningen utgår från dig och ditt personliga ledarskap. Vilken inställning har du till dig själv och människor runt omkring dig? Hur kan du bygga ditt självförtroende? Låt Jim ge dig inspiration över dina vanor, ditt synsätt och dina mentala bilder.

När: Lördag 8 oktober kl. 9.30-10.30
Var: Inne på Guldfågeln Arena i Kalmar, VIP-avdelningen. (Ingång från arenans västra sida).
Kostnadsfri och öppen för alla. Ingen föranmälan behövs.

Hela inbjudan (pdf)

Hög tid att anmäla sig till Världens Barnloppet - loppet för alla

Via http://varldensbarnloppet.se kan du anmäla dig fram till torsdag 6 oktober kl. 20.00. Sedan är det efteranmälan på plats på arenan som gäller.
Öppettiderna för efteranmälan på Guldfågeln arena är fredag 7 oktober kl. 11-18 och från kl. 8.30 på lördag morgon 8 oktober.

Alla anmälda reser fritt till loppet med Kalmar Länstrafik

Genom att visa upp anmälningsbekräftelse ihop med legitimation reser anmälda fritt till och från loppet med KLT.

Starten sker i år på framsidan (västra sidan) av Kalmar FF:s hemmaplan Guldfågeln arena. Målgången sker inne på arenan.

Tillsammans med P4 Kalmar, Högby IF och Kalmar FF arrangerar Landstinget i Kalmar län, för andra tredje året i rad, Världens Barnloppet på 4,5 km med målgång inne på Guldfågeln Arena i Kalmar. Totalt har det kommit nästan 3500 människor från hela Kalmar län till Guldfågeln arena för att delta i loppet. De två tidigare loppen har sammanlagt dragit in över 325 000 kronor som gått oavkortat till Radiohjälpens insamling till Världens Barn.

Välkommen till motionsfesten på lördag!