Möt Camilla Karlsson

Camilla är både utbildad tandsköterska och tandhygienist. Idag leder hon kliniken en av våra kliniker.

Camilla började sin bana inom tandvården 1994 när hon fick praktisera på Folktandvården Nybro. Där väcktes intresset för tandvården och Camilla bestämde sig för att läsa till tandsköterska.

– När jag var färdigutbildad tandsköterska fanns det tyvärr inga jobb så därför valde jag att utbilda mig till tandhygienist. Detta är jag väldigt nöjd, glad och stolt över.

En chefsposition var inget som Camilla tidigare funderat på, utan dessa tankar växte fram mer och mer. För att undersöka om ledarskap var något för henne, sökte hon och blev antagen till landstingets chefstraineeprogram. Under två år parallellt med sitt arbete som tandhygienist, tog hon chansen att utvecklas både som människa och ledare. Och när erbjudandet att leda kliniken i Högsby kom, tvekade hon inte att tacka ja.

– Jag kände att det skulle vara något för mig. Det bästa med mitt jobb är enligt mig mixen av allt; arbetet med patienter, personal och ekonomi. Jag ser det som ett cykelhjul där det gäller att varje eker fungerar som den ska, annars blir det svårt att få hjulet i balans och en optimal rullning. I Högsby har jag dessutom äran att få ha en helt underbar personalstyrka som alla ställer upp, både för patienter och för varandra, i vått o torrt. Jag går med glädje till jobbet varje dag.

Ansök till våra lediga tjänster här