Möt Liselott Heiding

Direkt efter sin examen började Liselott att arbeta som chef. Idag, 25 år senare, är hon fortfarande lika intresserad av ledarskapsfrågor.

- Jag tycker om att leda människor och trivs verkligen i rollen som klinikchef, berättar Liselott. I dag arbetar jag på en lagom stor klinik med mycket dynamik och med många kunder som efterfrågar våra tjänster.

Inom Folktandvården i Kalmar län träffas klinikcheferna flera gånger under ett år för att bland annat dela erfarenheter och planera framåt.

- Det är en förmån och ett viktigt stöd att ingå i chefsgruppen, säger Liselott. Där utvecklas jag tillsammans med andra och vi diskuterar både strategier och praktiska frågor. Som klinikchef har jag stor frihet att planera hur kliniken ska drivas. Har man genomtänkta idéer finns det möjlighet att få testa olika lösningar. På min klinik har vi med framgång, testat olika arbetstidsmodeller.

Liselott upplever att man som chef blir lyssnade på och har möjlighet att påverka hela Folktandvårdens utveckling.

- Jag känner att mina åsikter tas till vara och att jag är en del i något större. Jag uppskattar också det goda samarbetet med vår Specialist- och sjukhustandvård. Vi känner våra specialister och får det stöd vi behöver i allmäntandvården, avslutar Liselott.

Ansök till våra lediga tjänster här