Psykolog inom Habiliteringen - viktigt och värdefullt

Ida, Charlotte och Teresa arbetar som psykologer på Länssjukhuset med barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning.

Som psykolog på habiliteringen har man varierande arbetsuppgifter och styr själv över sin tid inom viss ram. Vi psykologer ingår i team som förutsätter samarbete med andra yrkesgrupper i teamet.

- Det är ett roligt men också utmanade jobb. Man lär sig mycket och upplever nya saker hela tiden, säger Charlotte.Vi söker nu en kollega med inriktning mot ungdomar och vuxna.

Som en del i psykologgruppen får du kollegialt stöd genom tillgång till erfarna kollegor samt mentorskap och handledning. Vill du utvecklas som psykolog finns det möjlighet till specialistutbildning inom klinisk psykologi med inriktning mot neuropsykologi eller funktionshindrens psykologi på arbetsgivarens bekostnad.

Vi ser gärna att du är legitimerad psykolog med några års erfarenhet, men vi välkomnar också sökanden som ska göra PTP-tjänstgöring. Jobbet kräver att du har kreativitet, tålamod och ett gott bemötande. Vana vid att administrera standardiserade tester är en fördel.

Är du rätt person för tjänsten? Hör av dig.

Kontakta PA-konsult Karolina Arvidsson 0480-813 15 eller via e-post: karolina.arvidsson@ltkalmar.se

Välkommen att lämna din ansökan här.