Sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 16 mars.

Vi erbjuder

I din roll som sjuksköterska är du en självklar del av patientens vård. Du deltar aktivt i det medicinska omhändertagandet i nära samarbete med läkare och övriga yrkeskategorier. Du ansvarar för patientens omvårdnad samt utför och följer upp medicinska ordinationer. Hela teamet arbetar med målsättningen att ge patienten en god och säker vård.

Tjänsten innefattar dag/kväll/natt tjänstgöring

Vi söker

Legitimerad sjuksköterska. Du bör vara ansvarsfull, ha god samarbetsförmåga samt kunna arbeta självständigt. Vi söker dig som är positiv, flexibel och som vill vara med och utveckla verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!


Ortopedkliniken erbjuder i det närmaste ett komplett utbud av akut och elektiv ortopedisk sjukvård. Verksamheten bedrivs med patienten i centrum och vården styrs av patienternas behov och önskemål. På avdelning tre vårdar vi patienter för både akuta och planerade ortopediska sjukdomstillstånd. Till vår specialistmottagning har vi kort väntan till ett första besök, vi har inte remisstvång. Kliniken deltar i flera nationella kvalitetsregister och målet är att ha resultat som ligger väl i nivå med landets övriga sjukhus och att behålla våra korta väntetider både till mottagning och till operation.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:114 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-03-01 med möjlighet till tillsvidareanställning på Västerviks sjukhus Sysselsättningsgrad:Månadslön Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-16 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.