Psykolog

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Psykolog. Välkommen med din ansökan senast den 31 december.

Vi erbjuder

Som psykolog på Smärtenheten kommer du att ha en viktig roll i teamet och ha ett nära samarbete med fysioterapeuter, arbetsterapeuter, läkare, kurator, sjuksköterskor, undersköterska och medicinsk sekreterare. Målet är att stärka patientens egna resurser. Du kommer främst att arbeta med utredning och bedöming, behandling av smärtrelaterade problem, konsultera och handleda samt utbilda patientgrupper.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och gärna psykoterapeut med kognitiv inriktning. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus.
Du är en självständig och flexibel person med förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du stimuleras av varierande arbetsuppgifter och tar egna initiativ. Du kan arbeta självständigt såväl som med andra och är en aktiv teammedlem. Du har god samarbetsförmåga, en positiv inställning och ett engagemang för det du arbetar med.
Erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård är meriterande liksom erfarenhet av konsultativt arbete och handledning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Smärtenheten är en multiprofessionell öppenvårdsverksamhet för patienter med långvarig, icke cancerrelaterad smärta. Vi är en länsresurs för hela Kalmar län. Vi har även ett särskilt uppdrag som regionalt centrum för diagnosen Ehlers Danlos syndrom.
Vi erbjuder kvalificerade bedömningar, utredningar, behandlingar och multiprofessionell rehabilitering. Vi arbetar ACT-inriktat med teamsamverkan och patient i fokus. Den samlade teambedömningen utgör grunden för planering av interventioner. Verksamheten har ett öppet och positivt arbetsklimat.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2017:26 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.