Biomedicinsk analytiker

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Diagnostiskt centrum söker Biomedicinsk analytiker. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

Vi erbjuder

Som biomedicinsk analytiker hos oss på enheten Klinisk kemi och transfusionsmedicin får du arbeta i ett modernt utrustat och ackrediterat laboratorium. Vi är helt datoriserade med digital svars- och remisshantering. Hos oss får du arbeta med provtagningar och rutinanalyser inom klinisk kemi, vi analyserar även vissa specialanalyser som tillexempel HbA1c och fertilitetshormoner.
Vår verksamhet har öppet dygnet runt med särskild nattpersonal. Du kommer att arbeta enligt fastställt schema på huvudsakligen dagtid, men där kvälls- och helgarbete ingår. Hos oss finns det goda möjligheter till utbildning och följa med i utvecklingen inom laboratoriemedicin med nya analyser och nya instrument som lanseras. Du har även möjlighet att ta ett större ansvar inom en specifik metod eller instrument.
Här i Oskarshamn analyserar vi även cancermarkörer för hela länet, berättar avdelningschef Annika Edvinsson.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker, gärna med erfarenhet inom klinisk kemiska rutinanalyser och blodgruppsserologiskt arbete.
Du har lätt för att lära och att följa fattade beslut och policys. Vår verksamhet genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, vilket ställer höga krav på noggrannhet.
Det är viktigt att dina värderingar stämmer överens med vår värdegrund som vilar på värdeorden: öppet, engagerat och kunnigt.
Vi värdesätter att:
. du är flexibel och engagerad.
. du är stresstålig och lätt att samarbeta med.
. du är kvalitetsmedveten och ansvarstagande.

Vår arbetsplats

Diagnostiskt centrum är en länsövergripande verksamhet med enheterna: Klinisk patologi, Fysiologisk klinik, Klinisk mikrobiologi med smittskydd och vårdhygien, Klinisk kemi och transfusionsmedicin samt Biobank- och vävnadscentrum. Vi är ca 250 medarbetare som årligen utför fler än 5 miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden. Vi har verksamhet på länets tre akutsjukhus. Nu pågår planering för att ta emot studenter från läkarutbildningen.

Enheten för Klinisk Kemi och transfusionsmedicin är en del i Diagnostiskt centrum som är en länsövergripande verksamhet. På Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Oskarshamn finns cirka 15 anställda. Vi tar emot och analyserar prover bland annat från hälsocentraler runt om i länet.
Vi har ett nära samarbete med andra specialiteter inom sjukhuset, som på många sätt gör vårt arbete meningsfullt och lärorikt.
Oskarshamns sjukhus har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren.

Välkommen med din ansökan!
Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF DC:2017:22 Placering/enhet:Diagnostiskt centrum Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.