Biomedicinsk analytiker

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Diagnostiskt centrum söker Biomedicinsk analytiker. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

Vi erbjuder

Vi söker en ny medarbetare till oss på Fysiologiska kliniken. Som biomedicinsk analytiker ingår du i vårt team med 25 medarbetare. Som en del i din personliga utveckling erbjuder vi dig utbildning och hospitering på andra enheter och tillsammans utvecklar vi våra metoder. Arbetsmiljö är en viktig fråga för oss, där personalen tillsammans med patienten står i centrum. Vi strävar efter att vara en hälsosam arbetsplats och ett steg i detta är att vi erbjuder dig ett ekonomiskt bidrag för fysiska aktiviteter. Dessutom har de som arbetar med ultraljud styrketräning i schemat. Vi arbetar dagtid och är lediga alla helger och alla röda dagar.

Vi söker

Vi söker dig som är biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi. Är du under utbildning och blir klar till sommaren är du välkommen med din ansökan till oss.
Vi arbetar aktivt med kvalitetsarbete. Därför ser vi gärna att du är noggrann, har lätt för att lära och att följa fattade beslut. Det är viktigt att dina värderingar stämmer överens med vår värdegrund som vilar på värdeorden: öppet, engagerat och kunnigt.
Vi värdesätter att:
. du är flexibel och engagerad.
. du är kvalitetsmedveten och ansvarstagande.
. har bra bemötande mot patienter och arbetskamrater.

Vår arbetsplats

Diagnostiskt centrum är en länsövergripande verksamhet med enheterna: Klinisk patologi, Fysiologisk klinik, Klinisk mikrobiologi med smittskydd och vårdhygien, Klinisk kemi och transfusionsmedicin samt Biobank- och vävnadscentrum. Vi är ca 250 medarbetare som årligen utför fler än 5 miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden. Vi har verksamhet på länets tre akutsjukhus. Nu pågår planering för att ta emot studenter från läkarutbildningen.

Vi bedriver patientbunden diagnostik där vi bedömer funktionen inom olika organsystem. Vår verksamhet är uppdelad i tre sektioner; klinisk fysiologi, neurofysiologi och nuklearmedicin.
Fysiologiska kliniken är en del i Diagnostiskt centrum som är en länsövergripande verksamhet. Diagnostiskt centrum fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden.

Välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF DC:2017:26 Placering/enhet:Diagnostiskt centrum Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-01-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.