Sommarjobb Sjuksköterska vuxenpsykiatri Norr/Mitt och BUP

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Sommarjobb Sjuksköterska vuxenpsykiatri Norr/Mitt och BUP. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

I arbetet som sjuksköterska möter du patienter med varierande behov, allt från kortvariga akuta insatser till mer långsiktiga medicinska- och behandlingsmässiga insatser. Du samarbetar med läkare, psykologer, kuratorer och skötare inom vår egen organisation.

Vi söker

Du är legitimerad sjuksköterska. Har du vidareutbildning inom psykiatri är det meriterande.

Vi söker dig som trivs med ett omväxlande arbete där du har kunskap och intresse för att arbeta inom psykiatri. Som tillsammans med övriga arbetskamrater vill fortsätta arbeta med att forma verksamheten som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

I Västervik finns tre vuxenpsykiatriska avdelningar samt en rättspsykiatrisk avdelning. I Oskarshamn har vi en öppenvårdsmottagning. Vår BUP-mottagning finns i Västervik. Vi erbjuder en spännande utmaning och ett arbete som innebär stor omväxling. Sök sommarjobb hos oss!

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillsätter tjänsterna löpande. Ange i din ansökan vilken ort och vilken enhet som är intressant för dig. Sista ansökningsdag 2018-03-31!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:77 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Antal platser:5 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-06-01 till 2018-08-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.