Sommarjobb Städerska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Sommarjobb Städerska. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Vi erbjuder

Som städerska hos oss är du med och bidrar till god patientsäkerhet. Bra städrutiner är en viktig del för att upprätthålla de hygienkrav som finns i våra verksamheter. Du genomför daglig städning och påfyllning av förbrukningsmaterial i landstingets lokaler i Oskarshamn. Utöver daglig städning ingår också golvrengöring med maskin vid behov, storstädning och smittrengöring i utrymmen inom sjukvården. Det är viktigt att du som städerska samverkar med kollegor och landstingets övriga medarbetare för att utbyta information om när ett visst utrymme kan och bör städas samt vilka förutsättningar som gäller för just det utrymmet.

Dina arbetstider kan komma att variera då du arbetar efter ett schema som kan inkludera helgtjänstgöring.

Vi söker

Vi söker dig som har en treårig gymnasieutbildning, alternativt utbildning eller kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av lokalvård med maskinstädning och/eller SRY-utbildning är meriterande. B-körkort är önskvärt.

Arbetet ställer krav på din samarbetsförmåga och ditt bemötande gentemot såväl kollegor, patienter och övrig personal inom landstinget. Det är också viktigt att du är noggrann och ansvarstagande, då arbetet kräver att du efterföljer de regler och föreskrifter som finns kring städning och rengöring av våra lokaler utifrån dess olika förutsättningar.

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan så snart du kan. Om du blir aktuell för en intervju så kommer du bli kontaktad av ansvarig chef. Rekryteringsprocessen brukar vanligtvis pågå till mitten av maj månad.

Vår arbetsplats

Vår lokalvårdsverksamhet ansvarar för lokalvården i landstingets alla verksamheter. Vi är stolta över att ligga i topp i landet när vi jämförs med andra landsting och regioner.

Vi är en del av Landstingsservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika serviceområden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2017:28 Placering/enhet:Landstingsservice Antal platser:5 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat Sysselsättningsgrad:75-100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.