Lärare Medicinsk dokumentation och klassificering

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folkhögskolorna söker Lärare Medicinsk dokumentation och klassificering. Välkommen med din ansökan senast den 19 januari.

Vi erbjuder

Tjänsten avser framför allt undervisning i medicinsk dokumentation och klassificering på vår yrkesutbildning Medicinsk sekreterare.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med erfarenhet av yrket. Du behöver ha mycket goda kunskaper i Officepaketet samt datajournalsystemet Cosmic. Har du dessutom Kodarutbildning är det en merit.
Du är en god pedagog och som är trygg i dig själv, med en humanistisk och positiv människosyn. Du har initiativförmåga och kan arbeta självständigt inom givna ramar. Samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet är en förutsättning för framgång i arbetet då vi arbetar kursöverskridande och i arbetslag. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Du kommer att få arbeta i en utvecklande och inspirerande folkhögskolemiljö där skolan ligger centralt och naturskönt i Vimmerby. Vimmerby folkhögskola har en verksamhet som består av Allmän kurs på grund- och gymnasienivå samt tre eftergymnasiala yrkesutbildningar. Dessutom har vi en hel del kortkurs- och konferensverksamhet. Vi har cirka 40 medarbetare och cirka 300 deltagare på våra långa kurser. Vimmerby folkhögskola är en av fyra landstingsfolkhögskolor i länet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2017:19 Placering/enhet:Folkhögskolorna Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.