Sjuksköterska Medicin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska Medicin. Välkommen med din ansökan senast den 31 juli.

Vi erbjuder

Som sjuksköterska på avdelning 6 har du en viktig och central funktion i den teambaserade vård vi bedriver med patientens resurser och önskan i fokus. Du deltar aktivt i det medicinska omhändertagandet i nära samarbete med läkare och övriga yrkeskategorier. Du ansvarar för patientens omvårdnad samt utför och följer upp medicinska ordinationer. Hela teamet arbetar med målsättningen att ge patienten en god och säker vård.

Som sjuksköterska hos oss får du en bred kompetens med spetskompetens inom avdelningens inriktningar stroke och rehabmedicin. Du erbjuds även möjligheter till kompetensutveckling utifrån verksamhetens och dina behov.


Vi vill att du som är nyexaminerad sjuksköterska ska få en bra start hos oss. Därför erbjuder vi även ett introduktionsprogram för att öka tryggheten i övergången från utbildning till kliniskt arbete. I programmet ingår träffar för reflektion, hospitering på andra enheter, en mentor samt gemensamma utbildningstillfällen.


Välkommen att göra en ansökan, urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag! Vi ser fram emot att lära känna dig.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är ansvarstagande, engagerad samt målinriktad och som vill vara med och utveckla vår verksamhet in i framtiden. På avdelning 6 strävar vi konstant efter att utvecklas och bli bättre.

Erfarenhet inom teamarbete och våra huvudinriktningar, stroke och rehabmedicin, är meriterande men inget krav. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Avdelning 6 på Medicinkliniken har idag 16 vårdplatser och två huvudinriktningar: stroke och rehabmedicin (specialiserad vård inom neurorehab, länsresurs för hela Kalmar län).

Vi bedriver akut strokesjukvård och strokerehabilitering samt specialiserad vård på inom neurorehab, rehabmedicin. På våra rehabmedicinska vårdplatser prioriteras ryggmärgsskadade och hjärnskadade i arbetsförålder.

På avdelningen arbetar engagerade, positiva och glada medarbetare i olika åldrar, av olika kön och från olika professioner. Vi trivs och har roligt på vår arbetsplats och hoppas och tror att även du kommer att uppleva det hos oss!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:129 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-07-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.