Fysioterapeut/Sjukgymnast

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Fysioterapeut/Sjukgymnast. Välkommen med din ansökan senast den 11 februari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande arbete. Tjänsten är placerad på Oskarshamns sjukhus. Du kommer att ha ett nära samarbete med personalen på avdelningarna samt med övriga fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter och assistenter, vilket innebär både självständigt arbete och samverkan i team kring patienterna.

I dina arbetsuppgifter ingår bedömning, behandling och träning av patienter. Vid frånvaro täcker vi upp för varandra vilket innebär att du får möjlighet att arbeta inom olika områden.
Vi arbetar med mentorskap och du kommer att introduceras i arbetet av erfarna kollegor.

Viss helgtjänstgöring ingår.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.
Du har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga, arbetar flexibelt och tar eget ansvar samt främjar god teamsamverkan.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande.

Vår arbetsplats

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv. Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patient-utlåtande.

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet
Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsa-vard/samrehab/

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2018:1 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat tom 2018-12-31 med möjlighet till tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-11 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.