Fysioterapeut/Sjukgymnast

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Fysioterapeut/Sjukgymnast. Välkommen med din ansökan senast den 11 februari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande arbete där du kommer att möta patienter i alla åldrar och med varierande diagnoser. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med kompetenta kollegor som karaktäriseras av ett positivt, öppet och utvecklande klimat. Vi arbetar med mentorskap och du kommer att introduceras i arbetet av erfarna kollegor.

Vi har ett nära samarbete med de andra distriktsrehabiliteringsenheterna i norra Kalmar län, länets tre sjukhus samt andra samverkanspartners på hälsocentralerna och i kommunen.

I dina arbetsuppgifter ingår bedömning och behandling av besvär från främst rörelse- och stödjeorganen men även andra förekommande diagnoser som besvär från andningsorgan, hjärta/kärl och neurologiska sjukdomar. Behandling kan ske både individuellt och i grupp.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.
Du har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga, arbetar flexibelt och tar eget ansvar samt bidrar till en god arbetsmiljö.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande.


Vår arbetsplats


Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår verksamhet hittar du på www.ltkalmar.se

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2018:2 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-11 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.