Trafikledare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Kalmar Länstrafik söker Trafikledare. Välkommen med din ansökan senast den 28 januari.

Vi erbjuder

Som trafikledare på KLT kommer du att arbeta med planering och trafikledning av serviceresor (sjukresor, färdtjänst, riksfärdtjänst och Närtrafik).

Vi söker

Då arbetet innebär kontakter med kunder, förare, trafikföretag och medarbetare inom övriga förvaltningar är goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Du ska kunna visa på egenskaper såsom god kommunikativ förmåga, vara serviceinriktad samt därtill vara lyhörd.

Verksamheten kräver flexibilitet och förmåga till problemlösning under stressade situationer.

Du har minst gymnasieutbildning. Utbildning inom logistik och/eller stadsplanering och/eller arbetslivserfarenhet inom aktuellt arbetsområde ses som meriterande.

Vår arbetsplats

Kalmar Länstrafik (KLT) är en del av landstinget i Kalmar län och ansvarar för länets kollektivtrafik. Vårt uppdrag är att erbjuda resor som underlättar och berikar människors liv och utvecklar vår region. Vårt huvudkontor finns i Högsby med en filial i Kalmar och fr.o.m. april 2018 även en filial i Oskarshamn. För mer information om vår arbetsplats och vårt uppdrag besök www.klt.se

,

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:KLT:2018:1 Placering/enhet:Kalmar Länstrafik Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.