Psykiatrisjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Psykiatrisjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 11 februari.

Vi erbjuder

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att innebära bedömningar och samtalsbehandling. Utbildning inom samtalsmetodik, steg 1, är därför meriterande. Erfarenhet av arbete med traumabehandling och/eller missbruk är också meriterande.
Övriga arbetsuppgifter kan innefatta sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom psykiatrisk vård såsom nätverksarbete, psykoedukation, läkemedelsuppföljning och telefonrådgivning. Det finns också möjlighet att bedriva gruppbehandling inom ett flertal olika områden.

Vi vet att våra medarbetare tycker att det är roligt att gå till jobbet och hos oss är det är viktigt att arbetsplatsen erbjuder trivsel, trygghet och intressanta utmaningar. Som ett led i att skapa en god arbetsmiljö och en ökad patientsäkerhet erbjuder vi handledning och kompetensutveckling till samtliga yrkeskategorier. Vi hoppas att du vill vara en del av vårt fortsatta arbete!

Vi söker

Sjuksköterskeexamen med vidareutbildning inom psykiatri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Arbetet kan medföra resor varför B-körkort är nödvändigt.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vuxenpsykiatri Söder består av en psykiatrisk akutmottagning, heldygnsavdelningar, öppenvårdsmottagningar, behandlingsenheter samt en psykiatrisk rehabiliteringsenhet. Hos oss arbetar 220 engagerade medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete- Varje dag!
Vi står inför en spännande utmaning då vi kommer att få nya lokaler som är bättre anpassade för vår verksamhet för att skapa en ännu bättre och säkrare vård med patienten i fokus.

Till vår öppenvård i Kalmar söker vi nu en sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatri, gärna med bred psykiatrisk kompetens och erfarenhet.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i samarbete med bland annat läkare, psykologer, sjuksköterskor, terapeuter, medicinska sekreterare och skötare. Den vi söker ska vara positiv och utvecklingsorienterad, ha förmåga att skapa och bibehålla goda relationer och arbeta med patienten i fokus.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:2 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid. Arbetet är förlagt mån-fre Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-11 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.