Sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 4 februari.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifter

Sedvanligt patientarbete inom psykiatrisk öppenvård. Arbetet är varierande, flexibelt och innefattar stödsamtal, medicinska kontroller, medicin hantering, åtgärda samt följa upp effekten av behandlingar, nätverksarbete samt vara behjälplig i telefon. Vi har fördelen med att kunna arbeta mobilt. Arbetet är självständigt men tjänsten innebär också att vara delaktig i vår team, med teamträffar och diskussioner kring vårt arbete med våra patienter.

Vi vet att våra medarbetare tycker att det är roligt att gå till jobbet och hos oss är det viktigt att arbetsplatsen erbjuder trivsel, trygghet och intressanta utmaningar. Som ett led i att skapa en god arbetsmiljö och en ökad patientsäkerhet erbjuder vi handledning och kompetensutveckling till samtliga yrkeskategorier. Vi hoppas att du vill vara en del av vårt fortsatta arbete!

Vi söker

Kvalifikationer

Två legitimerade sjuksköterskor. Meriterande är om du har erfarenhet från psykiatri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Arbetet kan medföra resor varför B-körkort är nödvändigt.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Psykiatriska mottagningen i Nybro söker två sjuksköterskor inför kommande pensionsavgång.

Vuxenpsykiatri Söder består av psykiatrisk akutmottagning, heldygnsavdelningar, öppenvårdsmottagningar, behandlingsenheter samt en psykiatrisk rehabiliteringsenhet. Hos oss arbetar 220 engagerade medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag!

Till vår öppenvårdsmottagning i Nybro söker vi nu två sjuksköterskor, gärna med erfarenhet från psykiatri. Öppenvårdsteamet består av läkare,psykologer, sjuksköterskor,terapeuter, medicinska sekreterare och skötare. Vi har moderna anpassade lokaler som är centralt belägna. Goda kommunikationer med tåg och buss.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i samarbete med övriga professioner, vårdgrannar och patienter. Den vi söker ska vara positiv och flexibel och kunna skapa goda relationer samt ha patienten i fokus.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:3 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Mån-fre, dagtid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.