IT Supporttekniker

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

IT-förvaltningen söker IT Supporttekniker. Välkommen med din ansökan senast den 28 januari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett arbete som supporttekniker där du verkar i intressanta och viktiga miljöer - där dina insatser gör skillnad varje dag. Hos oss arbetar du med moderna verktyg för att erbjuda bästa möjliga användarsupport inom IT vilket innebär att vara ett stöd för användare i olika problemställningar runt IT-frågor. Du är en länk mellan användare/kärnverksamhet, både inom landstingets IT och gentemot övrig verksamhet. Utöver datorer och mjukvara supporterar du bl a läsplattor, mobiltelefoner, videokonferensanläggningar och informationsskärmar.

Din placering är Oskarshamns sjukhus och du ingår i beredskapskedjan för supporten.

Vi söker

Vi söker dig som har erfarenheter och kunskaper inom IT-support. Det är bra om du även har arbetat med central klient- och skrivarhantering samt mobile device managementverktyg. Områden som du också bör ha kunskap i är audiovisuella tjänster och active directory.

Rollen ställer krav på högt tekniskt kunnande i marknadsledande operativsystem och Officeverktyg. Som person är du öppen och intresserad av den nya teknikens möjligheter och användning. Du har en stark vilja att hänga med i teknologiska trender och att hålla kunskaper aktuella. Du tycker om och har förmåga att lösa problem, både på egen hand och tillsammans med andra. Vi ser att du i linje med våra värderingar är en individ som har förmåga att ta egna initiativ och driva din egen utveckling framåt.

Som supporttekniker har du kontakt med användarna varför det ställs höga krav på ett bra bemötande och att du arbetar lösningsorienterat. Du är en utåtriktad person med ett positivt synsätt och har lätt att kommunicera såväl skriftligt som muntligt. Då du kommer att möta olika personalkategorier i dialog om hur system/applikationer ska användas och utvecklas, så lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och servicekänsla. Utbildningsmässigt har du relevant utbildning inom IT-området. Ett krav är att du har körkort.

Vår arbetsplats

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av landstingets kärnverksamhet och en förutsättning för en stor del av den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns ca 100 medarbetare.

Läs mer om att jobba med IT i landstinget>

- Jag tycker vi gör skillnad varje dag, vi hjälper användarna med deras problem, och vi får mycket tacksamhet tillbaka, säger Maria Jonsson som är teamledare för supporten.

För att trivas bra i rollen som supporttekniker tror vi att du är en person som värdesätter samarbete och tycker om att dela med dig av din kunskap. I samverkan med övriga medarbetare hittar du balans mellan kundens önskemål och teknikens möjligheter. Det är viktigt att sätta sig in i användarens problem - ta över ansvaret och lösa problemet. Enheten ansvarar även för klient- och logistikfunktion.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:IT:2017:44 Placering/enhet:IT-förvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-01-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.