Avdelningschef Centraloperation

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Avdelningschef Centraloperation. Välkommen med din ansökan senast den 2 februari.

Vi erbjuder

Vi anser att chef- och ledarskapet är en nyckel till en attraktiv arbetsplats. Ett led i att främja ett sunt arbetsliv och möjliggöra ett gott ledarskap är att begränsa antalet medarbetare per chef till 35 personer.
Tillsammans med nuvarande avdelningschef leder ni och följer upp verksamheter, men är även delvis delaktiga i vården. I uppdraget ingår också att utveckla verksamhet, organisation och medarbetare. Som avdelningschef för centraloperation kommer du ha personalansvar för drygt 30 medarbetare. Dina fokusområden kommer vara en välfungerande bemanning, ett coachande och stödjande ledarskap samt arbete med ständiga förbättringar och utveckling. Du ingår i klinikens ledningsgrupp.
Ledarskapsutveckling är ett av Hälso- och sjukvårdsförvaltningens fokusområden och vi arbetar systematiskt och strategiskt med ledarskapsutveckling. Alla chefer vid Landstinget i Kalmar län genomgår en ledarskapsutbildning - Utvecklande ledarskap, som utgår från en värdebaserad ledarskapsmodell, där chefen som föredöme inspirerar och motiverar, skapar delaktighet och frigör kreativitet hos sina medarbetare.
Vi söker
Vi söker dig som vill dela ledarskapet som avdelningschef på centraloperation. Vi söker dig med examen från högskola eller universitet inom område som bedöms relevant. Ledarerfarenhet eller lednings - och utvecklingsarbete inom hälso- och sjukvården är meriterande.
Du har god kommunikativ förmåga och stort intresse av och vill vara med och utveckla verksamheten, organisationen och medarbetarna inom centraloperation. Vidare ser vi att du har god samarbetsförmåga, är flexibel och initiativtagande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker

Du har relevant högskoleutbildning, gärna specialistutbildning inom området. tidigare erfarenhet som chef är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Operations- och intensivvårdskliniken bedriver en verksamhet inriktad på narkos och bedövning, pre- och postoperativ vård, akut omhändertagande, intensivvård och produktion av sterilgods. För denna mångfald av arbetsuppgifter svarar cirka 150 positiva medarbetare, som respresenterar en massiv kunskap och erfarenhet. Vår gemensamma målsättning är att ge våra patienter en vård som kännetecknas av tillgänglighet, omtanke, säkerhet och kvalitet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:6 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100 Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-02 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.