Undersköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Undersköterska. Välkommen med din ansökan senast den 25 januari.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifterdär du ger personlig omvårdnad till patienter.
Du samarbetar kring patienten tillsammans med medarbetare inom olika yrkeskategorier, med målsättning att ge en god och säker vård. Vi arbetar utifrån omvårdnadskonceptet patientnärmre vård.

Vi söker

Omvårdnadsprogrammet gymnasiet 3 år med inriktning mot sjukvård

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Hos oss får du bredden i kirurgi som innefatar allt från akut omhändertagande till vård i livets slutskede. På avdelning 2 har vi fokus på kirurgi inom övre- och nedre bukkirurgi samt inneliggande öron-näsa- halspatienter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:10 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-02-01 till 2018-08-31 Sysselsättningsgrad:75 % Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Månadslön Ansök senast:2018-01-25 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.