Operationssjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Operationssjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 4 februari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande och spännande jobb där man lär sig något nytt varje dag! Hos oss är samarbetet väldigt viktigt - både på salen och i arbetsgruppen i stort. Vi har en god samanhållning och hjälper varandra att tillsammans uppnå klinikens uppsatta mål. Vi tar hela tiden nya steg framåt. Vi har bland annat precis kommit igång med robotkirurgi här i Kalmar.

Vi söker

Sjuksköterskeexamen samt vidareutbildning inom operationssjukvård. Gärna med robotvana. Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i en grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Centraloperationsavdelningen är en del av Anestesi- och Intensivvårdskliniken vid Länssjukhuset i Kalmar och består av tre sektioner. Kirurg, ortoped och specialsektionen. Verksamheten bedrivs i nybyggda lokaler och med genomgående nyanskaffad utrustning. Vid Centraloperation finns 14 operationssalar och vi servar specialiteterna allmänkirurgi, urologi, gynekologi, obstetrik, öron-näsa-halskirurgi, tandvård/oralkirurgi, ögonsjukvård och medicinsk sjukvård. Enheten opererar cirka 10 000 patienter årligen och personalstaben omfattar ca 120 personer.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:2 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.