HR-konsult

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

IT-förvaltningen söker HR-konsult. Välkommen med din ansökan senast den 4 februari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig rollen som HR-konsult där du arbetar med personal- och kompetensförsörjning genom att stödja chefer inom områdena hälsa och arbetsmiljö, avtals- och arbetsvillkor samt chef-och medarbetarskap. Arbetet innebär en del personaladministrativa ärenden/hantering och främsta fokus just nu är att arbeta med rekryteringsprocessens olika delar. Du skapar mervärde och bidrar till att verksamheten når uppsatta mål genom att ge råd och stöd och hantera frågor och uppdrag inom HR-områdena på ett konsultativt sätt.

HR-funktionen är i en förändringsfas som ska stärka och utveckla våra HR-processer. Det innebär att arbetsuppgifterna kan utvecklas över tid vilket gör att vi söker en medarbetare som trivs med förändring och att arbeta med flera parallella processer. I jobbet ingår även att samverka med kollegor inom landstingets övriga verksamheter.

Vi söker

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med inriktning mot HR eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Meritierande om du har erfarenhet från att tidigare ha jobbat med HR-frågor.

För att lyckas och trivas som HR-konsult behöver du vara ansvarsfull, flexibel och har en stark servicekänsla. Du har en förmåga att skapa goda, professionella relationer och tycker om med att variera självständigt arbete med arbete i grupp och har en vilja att vara delaktig i utvecklingen av hela vår verksamhet.

Vi ser att du i linje med våra värderingar är en individ som har förmåga att ta egna initiativ och driva din egen utveckling framåt. Du är bra på att strukturera och planera samt lyssna in organisationens olika utmaningar för att på ett konstruktivt sätt hantera och lösa frågor som uppstår. Som person är du utåtriktad med ett positivt synsätt och är bra på att kommunicera, såväl skriftligt som muntligt, och kan anpassa budskapet beroende på vem som är mottagare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av landstingets kärnverksamhet och en förutsättning för en stor del av den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns ca 100 medarbetare.

Läs mer om att jobba med IT i landstinget>

- Att få arbeta tillsammans med så engagerade och motiverade personer i en så viktig samhällsfunktion är fantastiskt roligt, säger Marie Ogenvik, HR-chef.

HR-funktionens uppdrag är att utveckla och stödja ett öppet, kunnigt och engagerat chef- och medarbetarskap. Vi är en strategisk partner med ett konsultativt förhållningssätt gentemot ledning och chefer. För oss är dialog, samverkan och delaktighet viktiga grundstenar.

Samtliga verksamheter och anställda inom landstinget arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Som HR-konsult i IT-förvaltningen tillämpar du dina HR-kunskaper i en intressant och viktig verksamhet för samhället. HR-funktionen har ett stort utvecklingsfokus så det finns det stora möjligheter att vara med och påverka dess utveckling.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:IT:2018:1 Placering/enhet:IT-förvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.