Fysioterapeut/Sjukgymnast

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Fysioterapeut/Sjukgymnast. Välkommen med din ansökan senast den 18 februari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande, självständigt och utvecklande arbete. Du kommer främst att arbeta med bedömning, behandling och träning av inneliggande patienter på Västerviks sjukhus samt patienter inom specialiserad öppenvård. Ange gärna om du har någon särskild inriktning eller intresseområde. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter, assistenter, dietister och ha ett nära samarbete med personalen på avdelningarna.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du är ansvarstagande, kreativ och har god empatisk förmåga. Du kan arbeta självständigt men samarbetar gärna i teamet kring patienterna. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från arbete inom slutenvården. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Vår arbetsplats

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet
Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsa-vard/samrehab/

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2018:3 Placering/enhet:Samrehab Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.