Sommarjobb Fysioterapeut/Sjukgymnast

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Sommarjobb Fysioterapeut/Sjukgymnast. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett ansvarsfullt, omväxlande och självständigt arbete inom någon av Samrehabs verksamheter. I din roll som fysioterapeut/sjukgymnast har du goda möjligheter att påverka din individuella utveckling genom utbildning, ansvarsområden och att över tid arbeta inom olika verksamheter.

Fysioterapin på Oskarshamns och Västerviks sjukhus är två av våra verksamheter. Här arbetar du med patienter som är inneliggande på vårdavdelningar med olika funktionsnedsättningar/diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov. Du ger ett tidigt och professionellt omhändertagande genom undersökning, bedömning och behandlingar.

På distriktsrehabiliteringarna i Mönsterås, Oskarshamn, Vimmerby och Västervik arbetar du med polikliniska bedömningar och behandlingar. Du arbetar självständigt, samtidigt som du har ett nära samarbete med övriga kollegor och deltar i teamsamverkan.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du kan arbeta både självständigt och i samarbete med kollegor. Du förstår vikten av bra bemötande och uppskattar utvecklingsarbete. Erfarenhet från verksamhetsområdet och liknande arbetsuppgifter är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan redan idag, tillsättning sker löpande.
Skriv gärna i din ansökan om du har något speciellt verksamhetsområde du är intresserad.Vår arbetsplats

Samrehab är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare.
Samrehab har som uppdrag att erbjuda medborgarna i norra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2018:5 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat med möjlighet till förlängning och tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.