Sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

Vi erbjuder

Stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter
Ett öppet arbetsklimat över alla yrkesgrupper. Vi diskuterar och lär av varandra. Det är nära till skratt och vi trivs på vårt arbete.
Vi värnar om våra patienters hälsa i livets alla skeden.

Ca 50 % Uroterapi samt resterande tid är arbete som sjuksköterska med telefonrådgivning samt diverse sjuksköterskeuppgifter

Tjänsten kan komma att innebära dag/kväll/natt men för närvarande
dagtjänst

Vi söker

Uroterapeut/Leg sjuksköterska
Vi söker dig som är positiv, nyfiken, flexibel samt har en god samarbetsförmåga

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Välkommen till oss på Kvinnoklinikens mottagning

Här finns ett eget rum för dig samt utrustning som erfordras, Vi har engagerade läkare som du till viss del kommer att arbeta gemensamt med.


Kvinnokliniken omfattar gynekologisk mottagning med dagvård samt operations- och förlossningsavdelning. Vårdavdelningen omfattar BB och gynekologisk slutenvård med 16 platser. Mödravård bedrivs i Västerviks, Vimmerbys, Hulsftred och Oskarshamns kommuner.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:12 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100 % Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Månadslön Ansök senast:2018-01-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.