Röntgensjuksköterskor

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Röntgensjuksköterskor. Välkommen med din ansökan senast den 16 februari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder

Vi är ett akutsjukhus som bedriver verksamhet på DT, MR, intervention, USG och konventionell röntgen.
Utöver det har vi sektion för mammografi (hälsokontroll och klinisk mammografi) och nukleärmedicin.
Helg- och kvälltjänstgöring/beredskap kommer ingå i schemat

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska. Vi värdesätter en god arbetsmiljö och en effektiv verksamhet där samarbetsförmåga och kamratandan i arbetslaget är centrala delar.
Att vilja arbeta 'all-round' är en förutsättning för att arbeta hos oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Tillsammans med röntgenavdelningen i Vimmerby utför vi ca 61 000 undersökningar per år.
Personalstyrkan uppgår till 55 medarbetare och består av läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi bedriver kvalificerad verksamhet dygnet runt med korta väntetider.
Under hösten 2015 och våren 2016 installerades två nya CT-apparater och uppgradering av angiolab och MR gjordes också 2015 och 2016.

Inför kommande pensionsavgångar och föräldraledigheter behöver vi rekrytera röntgensjuksköterskor till Västervik och Vimmerby, på tillsvidareanställning och även vikariat.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:16 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100 Tillträde:Efter överenskommelse Lön:-Vi tillämpar induviduell lönesättning------------ Ansök senast:2018-02-16 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.