Medicinsk sekreterare Specialistmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Medicinsk sekreterare Specialistmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 11 februari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlande och intressant arbete i en verksamhet där vi tar ett gemensamt ansvar. Du får möjlighet att arbeta inom flera områden men kommer samtidigt att ha huvudansvar för hudmottagningen och hörselvården.

Vi arbetar i journalsystemet Cosmic där registrering av inkommande remisser, tidsbokning, receptions-/kassahantering, all dokumentation såsom mottagningsanteckningar, remisser, brev och intyg med mera görs. DRG-registrering i Cosmic ingår även i arbetsuppgifterna. Vårt dikteringssystem är SpeechMike.

Är du vår nya kollega?

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Vi förutsätter också god IT-vana. Erfarenhet och kunskap av DRG-kodning i Cosmic och SpeechMike är meriterande.

Du trivs med att arbeta i ett varierande tempo och förstår betydelsen av ett professionellt och personligt bemötande. Du tycker om att arbeta med människor. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt samtidigt som du trivs i grupp- och teamarbete.

Vi arbetar aktivt med utvecklings- och förbättringsarbete. Vi sätter därför stort värde på god samarbetsförmåga, flexibilitet och ett positivt förhållningssätt till förändring och förnyelse. För att behålla vår goda arbetsmiljö gäller det att vi alla tar gemensamt ansvar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till 'Sveriges bästa mindre sjukhus' flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Specialistmottagningen består av flera specialiteter; gynekologi, barn- och ungdomsmottagning, hud, ögon samt öra, näsa, hals-mottagning, logopedi och hörselvård. Vi har ett nära samarbete med Västerviks sjukhus inom samtliga specialiteter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:4 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-02-11 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.