Arbetsterapeut

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Arbetsterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 25 mars.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utvecklande arbete inom Samrehabs verksamhet på Oskarshamns sjukhus.
Du kommer att ha ett nära samarbete med personalen på avdelningarna samt med övriga arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och assistenter, vilket innebär både självständigt arbete och samverkan i team kring patienterna.
I dina arbetsuppgifter ingår bedömning, behandling och träning av patienter. Vid frånvaro täcker vi upp för varandra vilket innebär att du får möjlighet att arbeta inom olika områden. Vi arbetar med mentorskap och du kommer att introduceras i arbetet av erfarna kollegor.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga, arbetar flexibelt, tar eget ansvar och främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Samrehab är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Samrehab har som uppdrag att erbjuda medborgarna i norra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2018:8 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat tom 2018-12-31 med möjlighet till förlängning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-25 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.