Kurator

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Kurator. Välkommen med din ansökan senast den 11 mars.

Vi erbjuder

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att innebära bedömningar och samtalsbehandling. Grundläggande psykoterapiutbildning är därför ett krav. Erfarenhet av arbete med traumabehandling och/eller missbruk är meriterande.

Övriga arbetsuppgifter kan innefatta kuratorsuppgifter som samverkan både internt mot vår heldygnsvård och externt gentemot exempelvis kommunerna, Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan. Det finns också möjlighet att bedriva gruppbehandling inom ett flertal olika områden.

Vi söker

Socionomexamen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Arbetet kan medföra resor varför B-körkort är nödvändigt.

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Till vår öppenvård i Kalmar söker vi nu en socionom, gärna med erfarenhet och kompetens inom psykiatri.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i samarbete med bland annat läkare, psykologer, sjuksköterskor, terapeuter, kuratorer, medicinska sekreterare och skötare. Den vi söker ska vara positiv och utvecklingsorienterad, ha förmåga att skapa och bibehålla goda relationer och arbeta med patienten i fokus.

Vi vet att våra medarbetare tycker att det är roligt att gå till jobbet och hos oss är det är viktigt att arbetsplatsen erbjuder trivsel, trygghet och intressanta utmaningar. Som ett led i att skapa en god arbetsmiljö och en ökad patientsäkerhet erbjuder vi handledning och kompetensutveckling till samtliga yrkeskategorier. Vi hoppas att du vill vara en del av vårt fortsatta arbete!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:10 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-11 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.