Fotterapeut

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Fotterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 1 mars.

Vi erbjuder

Ett omväxlande, självständigt och utvecklande arbete på Sveriges bästa mellanstora sjukhus 2017.
Ett arbete som fotterapeut hos oss som är varierande och självständigt där huvuduppgifterna är arbete med förebyggande fotvård i form av bedömning, uppföljning och ibland livslång behandling inom specifika diagnosgrupper.
Du kommer att ingå i ett multidisciplinärt fotteam med månatliga träffar.
Ett gott samarbete med Team Olmed dit vi remitterar patienter för ortopedteknisk åtgärd.
Generöst med fortbildning och god handledning av erfaren kollega.

Vi söker

Vi söker dig som har en adekvat utbildning till medicinsk fotterapeut.
Är du dessutom utbildad undersköterska eller har vidareutbildning och erfarenhet av diabetesfotvård/sårvård är det meriterande.
Vi ser också att du har en god samarbetsförmåga men samtidigt kan arbeta självständigt. Är du positiv, flexibel och ansvarstagande kan du vara den vi söker. Vill du även utveckla både verksamheten och dig själv i din yrkesroll kan detta vara tjänsten för dig.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

För den medicinska fotvården på Västerviks sjukhus ansvarar medicinkliniken. Hela medicinkliniken består av ca 230 medarbetare med alla professionerna inräknade. Vi är en stor klinik men med nära samarbete över gränserna. Fotvården ligger på den mindre medicinmottagningen där man även har specialiteterna inom sårvård, demensvård och ryggmärgsskadade.
Stor kompetens, erfarenhet, engagemang och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:21 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-01 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.