PTP psykolog

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker PTP psykolog. Välkommen med din ansökan senast den 30 juni.

Vi erbjuder

Välkommen att söka en tjänst som PTP-psykolog på BUP öppenvård i Västervik!

Du kommer att både självständigt och i team arbeta med behandling och utredning av barn, ungdomar och deras familjer i ett multidisciplinärt sammanhang. I tjänsten ingår samarbete med andra myndigheter.

Uppföljning, kvalitet och patientsäkerhet är prioriterade områden. Arbetet sker genom ett tvärvetenskapligt utbud av utrednings- och behandlingsinsatser. Vi strävar alltid efter att se barnet/ungdomen i sitt sammanhang. Vi erbjuder goda möjligheter till handledning med externa handledare.

I PTP-tjänsten har landstinget i Kalmar län antagit ett PTP-program med studierektor och regelbunda nätverksträffar med utbildningar.
Från basenheten får du en PTP-handledare samt möjlighet att delta på internutbildningar.

Vi söker

Examen psykologprogrammet.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Du kommer att ingå i ett multiprofessionellt team med läkare, psykolog, sjuksköterskor, socionomer, sekreterare, socialpedagog, sjukgymnast och arbetsterapeut. Vi är en arbetsplats med ca 25 anställda.
Vi är en positiv och glad arbetsplats. Det är högt till tak med ett gott klimat för diskussion utifrån olika professioner och inriktningar. Vi är lokaliserade i lokaler centralt belägna i Västervik.

Den specialiserande barn- och ungdomspsykiatrin Kalmar län bedriver öppenvårdsverksamhet i Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Vimmerby. Inom kliniken finns också en akutavdelning och två ätstörningsenheter.

Tillsättning sker löpande, så skicka din ansökan redan idag!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:9 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tidsb enl särsk lag Anställningstid:Tidsbegränsat enl särsk lag Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Fastställd lön för PTP-psykologer i Landstinget i Kalmar län Ansök senast:2018-06-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.