Psykolog

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Psykolog. Välkommen med din ansökan senast den 11 mars.

Vi erbjuder

Vi söker nu en psykolog till mottagningen i Västervik.

Vi vänder oss till Dig som är intresserad av att arbeta inom en väl fungerande basenhet och har ett stort intresse av behandling och forskning. Vill Du fördjupa Din kompetens inom ätstörningsområdet är Du välkommen med Din ansökan eller ta kontakt för mer information.

Vi söker

Leg Psykolog. Du kommer att få utreda, diagnostisera och behandla ätstörningar. Du bör ha god initiativ- och samarbetsförmåga.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

AnorexiBulimiCenter Nygatan 10 Västervik

AnorexiBulimiCenter (ABC) är en specialistenhet för utredning och behandling av ätstörningar (Anorexi, Bulimi, Ätstörning UNS) Organisatoriskt utgör vi en egen basenhet och har Kalmar Län som upptagningsområde. ABC består av två mottagningar en i Kalmar och en i Västervik. Målgruppen är barn, ungdomar och vuxna och deras familjer. Enheten arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där psykologiska, biologiska och relationella faktorer tillmäts lika värde. Teamen är multidisciplinärt sammansatta där företrädare för olika behandlingsinriktningar och specialkunskaper samverkar.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:13 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-11 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.