Medicinsk sekreterare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Medicinsk sekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 30 april.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig som vill bidra till att vi kan tillmötesgå våra kunders önskemål en tjänst som medicinsk sekreterare vid resursenheten. Våra medicinska sekreterare har en viktig servicefunktion gentemot verksamheten. Du ingår i ett team av kompetenta och flexibla medarbetare som kan vara placerad hos kund eller skriva på plats i resursenhetens lokaler. Rollen är bred och kräver att du kan strukturera upp ditt arbete och kan prioritera.

Med dig som medarbetare kan resursenheten tillgodose verksamheternas vikariebehov och stärka vikariekompetensen. Hur och var din tjänstgöring sker styrs genom kundens önskemål, verksamhets behov och din kompetens.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Det är meriterade med tidigare erfarenhet inom hälso- och sjukvård. För att trivas i rollen förutsätter vi att du är flexibel, noggrann, självgående, har ansvarskänsla samt uppskattar värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Resursenhetens uppgift är att erbjuda vikarier till verksamheterna vid korttidsfrånvaro av akut eller planerad karaktär. Resursenheten består för närvarande av 20 medarbetare fördelade på yrkesgrupperna sjuksköterska, undersköterska och medicinsksekreterare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:26 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.