IT-pedagog, syncentralen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Habilteringen nord söker IT-pedagog, syncentralen. Välkommen med din ansökan senast den 25 mars.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklande arbete som It-pedagog på syncentralen i Västervik. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat kartläggningar, utprovningar, träning och förskrivning av optiska och tekniska hjälpmedel, träning av kompensatoriska tekniker samt att ge information, råd och stöd. Arbetet innebär även installation och utbildning av olika anpassningsprogram utifrån patientens behov, support och uppdatering av programvaror. Kontakt med patient sker på Syncentralen, hembesök och skola/arbetsplats.

Vi söker

Du är utbildad pedagog inom något område som bedöms relevant för uppdraget alternativt legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet, kunskap och intresse för IT och tekniska hjälpmedel är nödvändigt för uppdraget. Tidigare erfarenhet inom synområdet eller inom habilitering/rehabilitering är önskvärt.
B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Som person är du flexibel, prestigelös, ansvarstagande och självständigt i ditt arbete. Du har lätt för att ta egna initiativ och du gillar att vara med och aktivt utveckla både verksamheten och arbetssätten kring våra patienter. Att arbeta i team kring patienterna är naturligt för dig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande och tillsättnign av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF HAB:2018:11 Placering/enhet:Habilteringen nord Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:75%, Landstinget i Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-25 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.