Sjuksköterska geriatrik, enheten palliativ medicin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska geriatrik, enheten palliativ medicin. Välkommen med din ansökan senast den 28 mars.

Vi erbjuder

Som sjuksköterska hos oss erbjuder vi en arbetsdag som skiftar i både innehåll och utmaningar.
Tillsammans arbetar vi med livet i fokus. Hos oss möter du patienter i livets slutskede där en viktig uppgift är att främja livskvalitet.
Vi anser att fortbildning behövs eftersom kunskap är en färskvara, därför anordnar vi föreläsningar inom olika områden utifrån medarbetarnas önskemål. Vi säkerställer hög kompetens genom internutbildning och kontinuerlig professionell handledning. Vi erbjuder dagliga reflektionstillfällen där du har möjlighet att gå igenom dagen tillsammans med dina kollegor och reflektera över den. En händelse är bara en händelse utan reflektion. I reflektionen har vi möjlighet att tillsammans utbyta erfarenheter och ta stöd av varandras kunskap och erfarenheter.

Vi söker

Vi söker dig som har ett genuint intresse och engagemang i palliativ vård och vill ha ett jobb där du gör skillnad i människors liv. Du är legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning inom palliativ vård. Vi har även möjlighet att erbjuda dig en 7,5 poängskurs inom palliativ vård.
Stor del av arbetet består av att lindra symtom och ge emotionellt och existentiellt stöd till våra patienter. Vi arbetar nära patienten och dess anhöriga. Hos oss är samtalet viktigt och vi värdesätter en öppen, ärlig och äkta dialog. Våra medarbetare har fått möjlighet att lära sig samtalskonst, där tystnaden är en lika viktig del som samtalet.
I den palliativa vården är god vård och bra bemötande extra viktigt. Se därför gärna vår film om bemötande som du hittar till höger här på sidan.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vi erbjuder en arbetsplats i en öppen och tillåtande atmosfär där vi stöttar och hjälper varandra och har alltid nära till skratt.
På vår enhet ger vi vård dygnet runt och du kommer arbeta med ett multiprofessionellt team med särskild kunskap och kompetens inom palliativ vård. Många arbetsuppgifter är tekniskt inriktade och vi har kommit långt med arbetet att digitalisera vår enhet. Arbetet omfattar både palliativ sjukhusvård på länssjukhuset och avancerad hemsjukvård.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:40 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-03-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.