Kock

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Kock. Välkommen med din ansökan senast den 2 april.

Vi erbjuder

Vi söker kockar till Produktionsköket på Västerviks sjukhus. I arbetet som kock är du delaktig i så väl beredning, tillagning, servering och alla andra förekommande storkökssysslor. I köket ansvarar du tillsammans med övriga kockar för att vi tillagar välsmakande måltider utifrån patienters och kunders behov. Totalt tillagar vi drygt 300 patientportioner fördelat på lunch och middag samt mellan 200 -250 luncher till personalrestaurang.

Dina arbetstider kommer att variera då du arbetar efter ett schema som inkluderar helgtjänstgöring.

Vi planerar att genomföra intervjuer under vecka 15.

Vi söker

Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning inom restaurang och storhushåll, alternativ annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat som kock och du har erfarenhet av att tillaga specialkoster.

Du har ett genuint intresse för mat och människor samt erfarenhet av sjukhuskoster och arbete i storkök. Vårt informationsflöde, recept, dokumenthantering, beställning och statistik, förs digitalt vilket föranleder att du ska ha goda datakunskaper.

Genom din professionalitet och kompetens bidrar du till att vara med och vidareutveckla den bästa sjukhusmaten där patienten/kunden är i centrum. Uppdraget ställer stora krav på god service, bemötande, flexibilitet, noggrannhet och förmåga att organisera arbetet. Vårt förbättringsarbete är en stor del av vardagen och är ständigt pågående. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom att skapa och vårda relationer, god samarbetsförmåga och ett öppet bemötande.
B-körkort är önskvärt.

Vår arbetsplats

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Köket på Västerviks sjukhus ska renoveras för att vi fr o m hösten 2018 åter ska tillaga patientmåltider i egen regi. Köket tillagar redan idag mat till sjukhusets personalrestaurang. Vår kostverksamhet växer och vi behöver rekrytera fler kockar. Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan, från att maten lagas i köket, till att den serveras till patienterna på avdelningarna samt till besökare i restaurang och café. Enligt landets patienter serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat, vilket vi är mycket stolta över.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2018:9 Placering/enhet:Landstingsservice Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare, provanställning kan bli aktuellt Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-02 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.