Musiklärare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folkhögskolorna söker Musiklärare. Välkommen med din ansökan senast den 15 april.

Vi erbjuder

Vi har jobbet för dig som har erfarenhet av att undervisa i ljudteknik och i rock- och pop ensemble. Även låtskrivning kan ingå som ämne. Du undervisar i våra kurser Musik på scen, Allmän kurs med musikinriktning och i kursen för personer med lindrig utvecklingsstörning. Ditt huvudinstrument är gitarr eller piano. Vi söker dig som tillsammans med personal och ledning vill bidra till skolans pedagogiska utveckling. Det finns möjligheter att undervisa även i annat ämne beroende på ämneskompetens. Hos oss möter du människor i olika åldrar med skilda kulturella bakgrunder, livssituationer och förutsättningar. Tillsammans skapar vi en miljö som väcker lust att lära och ger möjlighet till egen utveckling. I vår trygga lärmiljö får varje deltagare ett personligt bemötande.

Landstinget i Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi söker

Vi söker dig med musiklärarutbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du ska ha erfarenhet av pedagogiskt arbete. Specialpedagogik eller erfarenhet av att arbeta med elever som har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar samt intellektuell funktionsnedsättning är en merit. Vi ser gärna att du också har folkhögskollärarexamen och/eller erfarenhet av att arbeta på folkhögskola. Du ska vara trygg i dig själv, med en humanistisk och positiv människosyn och med erfarenhet av pedagogiskt arbete. Du har god initiativförmåga och arbetar självständigt inom givna ramar. God samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet är en förutsättning för framgång i arbetet då vi arbetar i kursöverskridande arbetslag.

I verksamheten på Högalids folkhögskola står deltagaren i centrum. I allmänna kurser läser deltagaren in grundskola eller grundläggande gymnasiebehörighet med möjlighet att välja inriktningar som extra studiehjälp, högskoleförberedande, filmskapande, musik eller internationell. På våra profilkurser fördjupar sig deltagaren på heltid inom musik eller läser till lärarassistent. Vi har även profilkurser som riktar sig till personer med lindrig utvecklingsstörning, förvärvad hjärnskada, seniorer eller nyanlända. Vi är en arbetsplats fri från trakasserier och diskriminering och vi tar tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten. Högalids folkhögskola är en av fyra landstingsfolkhögskolor i Kalmar län. Landstingets vision om att vara ett Hälsolän präglar skolans profil.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2018:10 Placering/enhet:Folkhögskolorna Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd from 18-08-06 Sysselsättningsgrad:Deltid 70% uppehållstjänst Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.