Undersköterska Medicinavdelning 41

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Undersköterska Medicinavdelning 41. Välkommen med din ansökan senast den 15 april.

Vi erbjuder

På avdelning 41 vårdas patienter med lungsjukdomar, blodsjukdomar och diabetes. Arbetsuppgifterna innehåller vård, observation och behandling av patienter. Inom avdelningen arbetar vi med ständiga förbärttringar och att kvalitetssäkra vården. Vi arbetar i team där stor vikt läggs vid samarbete. Du är ansvarstagande och lyhörd för vårdtagarnas behov, har ett gott bemötande och känner en självklar respekt för andra människor. Om du vill ha ett omväxlande och intressant arbete med högt tempo då passar du hos oss.Vi jobbar löpande med rekryteringsprocessen så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Viktiga personliga egenskaper som vi värdesätter är att kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Vi förväntar oss att du aktivt deltar i avdelningens verksamhetsutveckling, tar ett eget ansvar och tillsammans med oss arbetar mot våra uppsatta mål. Du är ansvarstagande och lyhörd för vårdtagarnas behov, har ett gott bemötande och känner en självklar respekt för andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete på vårdavdelning är meriterande men inget krav.

Vår arbetsplats

Läs mer om att arbeta i landstinget
http://www.ltkalmar.se/lediga-jobb/landstinget-som-arbetsgivare/

Medicinkliniken på Oskarshamns sjukhus erbjuder en god och tillgänglig hälso- och sjukvård med hög kvalitet, dygnet runt, främst till invånare i mellersta Kalmar län. Medicinkliniken samverkar med andra vårdgivare för kvalitet och patientnytta, samt för att samtliga invånare i Kalmar län ska kunna erbjudas undersökning och behandling inom vårdgarantins ramar. Kliniken har totalt 46 vårdplatser för intern

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:29 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.