Undersköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Undersköterska. Välkommen med din ansökan senast den 22 april.

Vi erbjuder

Vill du ta chansen att utvecklas i din roll som undersköterska på en klinik som under flera år i olika mätningar rankats i Sverigetopp både beträffande väntetider, patientnöjdhet och vårdkvalitet? Vi erbjuder dig nu att bli en del av gemenskapen på ortopedkliniken Oskarshamn - en verksamhet som bygger på tydliga, standardiserade processer och kunnig personal med gott bemötande.

Vi söker

Vi söker nu en undersköterska som vill vara delaktig i arbetet med att förbättra oss ytterligare. Vid tillsättande av tjänster som annonseras ut hos oss läggs alltid stor vikt vid personlig lämplighet. Därför önskar vi att du, liksom vi, är kvalitetsinriktad, utvecklingsorienterad och patientfokuserad. Vi ser att du i linje med våra värderingar är en öppen person, att du har ett positivt förhållningssätt och är öppen för nya idéer.

Annsofi Karlberg är specialistundersköterska i anestesi- och operationssjukvård och har jobbat på ortopedkliniken i fyra år. Hon märker också av att det inte finns någon prestige mellan yrkesgrupperna, vilket är en framgångsfaktor:

- "Det finns en förståelse för allas områden. Vi har ett upparbetat flöde som är omtyckt av patienterna. Det är smidigt för dem."

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vår arbetsplats

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.
Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Ortopedkliniken på Oskarshamns sjukhus bedriver elektiv/planerad ortopedisk kirurgi. Vi jobbar målmedvetet med att ständigt förbättra kvaliteten i våra processer och är mycket stolta över våra fina resultat och omdömen från våra patienter och övriga omvärld. Detta gör också att en stor del av våra patienter kommer till oss från andra län.

På Ortopedkliniken Oskarshamn är vi drygt 30 medarbetare och du kommer att arbeta i team sjuksköterska/undersköterska och i nära samarbete med läkare och sjukgymnaster. Som undersköterska genomför du arbetet tillsammans med de andra yrkesgrupperna. Vi arbetar utifrån sex veckors individuell schemaläggning.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:31 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-03-29 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.