Psykiatrisjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Psykiatrisjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 1 juni.

Vi erbjuder

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i psykiatri, alternativt flera års erfarenhet av arbete i psykiatri, och har en personlig lämplighet och är intresserad av beroendevård. Vi hanterar olika typer av beroende där psykiatrisk samsjuklighet oftast ingår. Som sjuksköterska kommer du att möta patienter i olika åldrar, livssituationer och med varierad bakgrund och olika behov av stöd och behandling. Du kommer att arbeta i vårt team men även att upprätthålla självständiga kontakter och behandlingsuppföljningar.

Vi söker

Du är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning med inriktning på psykiatri är ett krav, allternativt flera års erfarenhet av psykiatrisk vård som allmänsjuksköterska. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom psykiatri och/eller beroendevård.

Du trivs med att arbeta både i team och enskilt vilket innebär att du också känner dig trygg vid att fatta egna beslut i arbetet. Då du kommer att arbeta med patienter i utsatta situationer krävs att du har förmåga att skapa förtroendefulla relationer.

Arbetet kräver att du tar egna initiativ, planerar, organiserar och strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är flexibel och kan hantera flera saker samtidigt och trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med teamet där du är med och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du värdesätter ett respektfullt bemötande och professionellt förhållningssätt, vilket innebär att tydligt agera efter de riktlinjer som finns för verksamheten.

Vi genomför urval och intervjuer löpande, vänta därför inte för länge med din ansökan.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Psykiatrin i Södra Kalmar län tillhör Psykiatriförvaltningen inom landstinget i Kalmar län och består av en akutmottagning, öppenvård i Kalmar och Nybro, slutenvård med 37vårdplatser, och tre behandlingsenheter.
På kliniken arbetar läkare, sjuksköterskor, skötare, psykologer, socionomer, psykoterapeut, medicinska sekreterare med flera.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:30 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-06-01 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.