Fysioterapeut/Sjukgymnast

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Fysioterapeut/Sjukgymnast. Välkommen med din ansökan senast den 22 april.

Vi erbjuder

Distriktsrehabiliteringen i Emmaboda är en enhet med fyra fysioterapeuter/sjukgymnaster och arbetsterapeut. Den lilla enheten gör att arbetsuppgifterna är omväxlande och du får arbeta självständigt med stöd från kollegor. Du möter patienter med olika funktionsnedsättningar, från flera diagnosgrupper och med olika rehabiliteringsbehov. Du genomför undersökningar, bedömningar, behandlingar samt ger råd för god rehabilitering. Du kommer även arbeta med digitalrehabilitering, videovårdmöten och e-hälsa.

Vi söker

vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.
Vi söker en positiv person som kan arbeta självständigt men samarbetar gärna med kollegor runt patienter samt bistår med utveckling av verksamheten. Erfarenhet från verksamhetsområdet eller liknande områden är meriterande men stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi söker även fysioterapeut/sjukgymnast på andra orter inom verksamheten.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Distriktsrehabiliteringarna i södra Kalmar län ingår i basenheten Rehab Söder som organisatoriskt tillhör Länssjukhuset i Kalmar. Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Hos oss på Rehab Söder kan du som är fysioterapeut/sjukgymnast arbeta både på Länssjukhuset i Kalmar och inom primärvård/distriktsrehabilitering och det finns goda möjligheter till att över tid arbeta inom olika områden i verksamheten.

Tillsvidareanställning, placering på Distriktsrehabiliteringen i Emmaboda.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:52 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.