Undersköterska till Mönsterås Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Undersköterska till Mönsterås Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 24 april.

Vi erbjuder

Mönsterås hälsocentral har ca 9 100 personer listade på läkarmottagningen. Vi har Hälsoval för Landstinget i Kalmar län som ger oss nya utmaningar i vardagen med fler listade patienter och en allt större efterfrågan på vår kompetens. Vi har ett öppet utvecklingsklimat och arbetar med systematiskt kvalitetssäkring för en patientsäker verksamhet och för att hantera utmaningarna inom primärvården.

Vi söker

Vi söker en undersköterska med kompetens inom primärvård med fokus på lab-verksamhet inklusive provtagningar samt erfarenhet av primärvårdsuppdrag. Du ska ha förmåga att arbeta både självständigt med ansvarsfulla arbetsuppgifter och även fungera utmärkt smidigt i olika teamarbeten.

Du ska vara erfaren, entusiastisk, effektiv, nytänkande, utvecklande och kreativ. Du ska se Dig som en del i arbetslaget och ha en ambition att bidra till en god arbetsmiljö med ett positivt lösningsfokuserat förhållningssätt. Du ska ha referenser som ska styrka Din förmåga att ge våra patienter ett fantastiskt bemötande även i mycket stressade situationer. Vi vill fortsätta att utveckla uppdraget för undersköterska i primärvården med nya och ändrade samt utökade arbetsuppgifter.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Mönsterås är en kustkommun som gränsar mot Oskarshamn, Högsby, Kalmar och Öland.

Besök gärna vår sida och läs mer om vår trevliga hälsocentral på www.ltkalmar.se.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:48 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-04-24 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.