PTP psykolog

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker PTP psykolog. Välkommen med din ansökan senast den 6 maj.

Vi erbjuder

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i samarbete med bland annat läkare, andra psykologer, sjuksköterskor, psykoterapeuter, medicinska sekreterare och skötare. Vi vet att våra medarbetare tycker att det är roligt att gå till jobbet och hos oss är det är viktigt att arbetsplatsen erbjuder trivsel, trygghet och roliga utmaningar. Som ett led i att skapa en god arbetsmiljö och en ökad patientsäkerhet erbjuder vi handledning och kompetensutveckling till samtliga personalkategorier och möjlighet för dig att specialisera dig inom något område.

Du kommer att ha handledare på mottagningen för att kunna stödja dig i din utveckling och för handledning i patientärenden. Hos oss arbetar våra psykologer med både utredning och behandling vilket ger dig goda förutsättningar att få praktisera flera delar av din utbildning.

Landstinget i Kalmar län erbjuder ett landstingsövergripande PTP-program för att skapa en sammanhållen, gemensam, praktisk tjänstgöring för alla psykologer. I programmet ingår utbildning och nätverksträffar en gång i månaden. Mer information om PTP-programmet kan du få via www.ltkalmar.se.Välkommen med din ansökan!

Vi söker

Kvalifikationer

Till vår öppenvård söker vi nu en PTP-psykolog. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta då mycket av arbetet sker tillsammans med andra inom såväl den egna yrkesgruppen som tvärprofessionellt.
Personlig lämplighet och koppling till vår region värderas högt då vår förhoppning är att du ska vara intresserad av att fortsätta hos oss efter din PTP-tjänstgöring.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vuxenpsykiatri Söder erbjuder specialistpsykiatrisk vård för södra länets medborgare och består av en psykiatrisk akutmottagning, heldygnsavdelningar, öppenvårdsmottagningar, behandlingsenheter samt en psykiatrisk rehabiliteringsenhet. Hos oss arbetar 220 engagerade medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete- Varje dag!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:32 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tidsb enl särsk lag Anställningstid:Tidsbegränsat enl särskild lag Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-05-06 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.